BURGER KING SCHIEDAM

BURGER KING SCHIEDAM Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 467 beoordelingen
12 nov 2019 om 22:01 Vond 65 minuten best lang voor een bestelling om 19:30 (dik na etenstijd) op een werkdag zelfs, niet eens vrijdagavond / weekend.
2 nov 2019 om 20:16 Patat die was zo zacht als k weet niet wat , brood was oud want hij brak helemaal af.
20 okt 2019 om 20:22 De burgers waren vochtig en plakkerig. Heel jammer
19 okt 2019 om 17:31 Twister fries waren erg zompig. Teveel ui op de burger. Prijs/kwaliteit is slecht.
14 okt 2019 om 11:10 Kreeg het eten pas nadat ik opgebeld had. Terwijl er stond dat het al afgeleverd was en ik nog niets gekregen had.
9 okt 2019 om 0:23 Thanks to the delivery boy. Real sweet heart in the rain for our food
8 okt 2019 om 15:53 burger vergeten lang moeten wachten op eten 75 min belachelijk
7 okt 2019 om 23:05 Slecht en bij vraag waarom zo lang super onbeleefd alsof je ze toch niks kunt maken! Vooral ene Ismael die daar werkt was zwaar klant onvriendelijk.!!!! Zonde om hier te bestellen!
3 okt 2019 om 18:09 Waardeloos bestelling wordt niet bezorgd en telefoon nemen ze niet op. Ondanks de slechte reviews was ik eigenwijs om alsnog te bestellen, maar weet inmiddels beter NIET DOEN
18 sep 2019 om 20:19 Ik wacht inmiddels al langer dan 2 uur op mijn bestelling... !!!
14 sep 2019 om 21:17 Ruim voor etenstijd besteld (4:30pm) alsnog redelijk lange bezorgtijd van een uur, toen bleek dat me chili nuggets niet geleverd waren, BK telefonisch niet te bereiken over 30 minuten, uiteindelijk via thuisbezorgd me 5,50 euro terug gekregen.
12 sep 2019 om 21:01 Ook nu patat niet krokant maar niet meer hier bestellen