BURGER KING SCHIEDAM

BURGER KING SCHIEDAM Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 442 beoordelingen
21 aug 2019 om 19:59 Heb niets ontvangen. Zit nu nog te wachten 2.45 uur. Schandelijk.gebelt en word associaal te woord gestaan. En krijg nu hoe mijn bestelling was heb nog niets.
15 aug 2019 om 9:59 Na 1,5 uur kreeg ik de melding dat m’n bestelling was bezorgd, echter had ik m’n bestelling nog niet ontvangen. Toen ik BK opbelde gaven ze toe dat ze vanwege onderbezetting inderdaad nog niet bezorgd hadden. 2 uur later had ik m’n eten pas.
3 aug 2019 om 20:08 Het was niet zo lekker en het duurde te lang
2 aug 2019 om 21:31 De bezorging was veel te laat. De patat was koud en het was oud. De burger was plat gedrukt. Ook niet heel klantvriendelijk. Eerst een paar keer gebeld en er werd niet opgenomen. Later werd ik gewoon weg gedrukt. Geen aanrader!!
2 aug 2019 om 19:46 De patat was koud en taai, toen ik het uit het bakje haalde was het 1 homp. Mayonaise en knoflooksaus waren warm, de uienringen die op mij hamburger zat leek wel puree.
31 jul 2019 om 21:24 Na 1,5u nog niet geleverd en in app vermeld dat het geleverd is. Na een kwartier constant bellen eindelijk iemand aan de telefoon en na nog een keer 20min extra wachten slappe en lauwwarme patatjes ontvangen. Nooit meer!
28 jul 2019 om 18:51 Heerlijk gegeten en gedronken
27 jul 2019 om 20:25 Brood was droog (oud).. niet correcte burger geleverd, ingrediënten ontbraken. Friet was slap. Twisterfries waren weg krokant. Niet voor herhaling vatbaar.
27 jul 2019 om 12:20 Nooit meer !!! Bestelling is niet aangekomen. Drie dagen verder en ben alleen maar bezig om hun te bereiken. Ze sturen je door naar thuisbezorgd.nl om het met hun uit te zoeken.
25 jul 2019 om 19:21 Veel te laat bezorgt
22 jul 2019 om 22:36 Sneller als angegeben. Top
18 jul 2019 om 16:10 1ste keer besteld bij deze restaurant en meteen al mis. Bestelling wel netjes op tijd bezorgd, maar kregen i.p.v. 3 cola’s bij 3 menu’s, 1 flesje. Restaurant 2x gebeld, maar onbereikbaar. Klacht bij thuisbezorgd geplaatst. Nog geen reactie.